Header Ads

Yeni Çıktı
recent

Retina K5 Ekranlı iMAC

14,7 milyon piksel.Ve onlarla güzel şeyler yapmanızı sağlayacak bir güç.

iMAC Retina
   iMac her zaman, muhteşem şeyler görüp başardığınız görkem dolu bir yer olarak düşünülür. Bu yüzden en iyi iMac’i tasarlamak, en iyi ekranı tasarlamak anlamına gelir. Yeni 27 inç Retina 5K ekranlı iMac, standart 27 inç iMac ekranından dört kat daha fazla piksele sahip. Yani şimdi inanılmaz detayları rahatlıkla keşfedebilirsiniz. Hem de inanılmaz bir boyutta.
   Tabii böyle bir boyut söz konusu olunca, mevcut en iyi teknolojiler bile bu iMac için yetersiz kalmış. Apple mühendisleri de imkansızı başarmışlar; 14,7 milyon pikseli çalıştırabilecek performansa sahip bir ekran geliştirip, parlaklık için standartları yüksek tutmaya devam ederken enerji tüketimini düşürerek ve görüntü kalitesini geliştirerek şimdiye kadarki en çarpıcı kontrastı elde ettmişler.Ve tüm bunları yaparken, 5 mm gibi inanılmaz bir inceliğe sahip olan tasarımından ödün vermemekte ayrı bir takdir konusu.

iMAC Retina

   Retina 5K ekranlı yeni iMac’in sahip olduğu tek şey sadece inanılmaz bir ekran değil. Tüm bu piksellerin arkasında, 4.0 GHz hıza çıkabilen dört çekirdekli Intel Core işlemcilere, en gelişmiş AMD grafik teknolojilerine, gelişmiş Fusion Drive’a ve Thunderbolt 2’ye sahip çok güçlü bir Mac var.OS X. Mac’i Mac yapan şey. Sadece kullanımı pratik ve kolay bir tasarım olmakla kalmıyor, Retina 5K ekrandan tam kapasitede verim alacak şekilde tasarlandığı için masaüstünüzdeki her şeyi nefes kesici bir netlikle gösteriyor. Her gün gerçekleştirdiğiniz şeyler için harika bir uygulama koleksiyonuna sahip. Ve Mac’inizin ve iOS aygıtlarınızın birbirleriyle harika bir uyum içinde çalışmasını sağlıyor.
   Her yeni Mac; iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers ve Keynote ile birlikte gelir. Böylece kutuyu açar açmaz, fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz, belgeleriniz, hesap tablolarınız ve sunumlarınızla ilgili yaratıcı çalışmalara başlayabiliyorsunuz. Bu uygulamaların tümü, OS X Yosemite’nin göz alıcı tasarımına uygun bir şekilde güncellenmiştir. E‑posta okumak, internette gezinmek, metin mesajı göndermek ve FaceTime aramaları yapmak için de harika uygulamalara sahip oluyorsunuz. Hatta yeni uygulamalar bulmak için bile bir uygulamanız var.

iMAC Retina

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.