Header Ads

Yeni Çıktı
recent

BMW M4 Coupe

  BMW M4 Coupé, yüksek performans sunan bir otomobil olduğunu daha ilk bakışta belli ediyor ve güçlü ve sportif görünümünü atletik çizgileri ve uzun siluetinden almış. İç tasarım kusursuz çizgilerle bütünleşmiş; her ayrıntısıyla sürücüye yönelik tasarlanan otomobil, mümkün olan en iyi kontrole ve tavizsiz motor sporları karakterine sahiptir.

BMW M4


DIŞ TASARIM
  BMW M4 Coupé'nin gücü her ayrıntıya yansıtılmış. Önde yer alan çarpıcı hava girişleri, yüksek performanslı sürüş sırasında M güç aktarım organlarını soğutmakla görevli. Motor kapağı bombesi, turbo motorun kaslı hatlarını belirliyor. Uzun motor kapağı, saf motor sporları ruhunu yansıtan atletik bir coupé çizginin başlangıcı. Hava Perdesi ve hava girişleri, aerodinamik özellikleri geliştiriyor. Çift çubuklu M Böbrek Izgaralarının yanı sıra M yan solungaçlar, M dış aynalar veya M dörtlü egzoz çıkışı, BMW M4 Coupé'nin dinamik görünümünü tamamlıyor.
Araba Tasarımı

BMW Design

Otomobil Tasarımı

entas
  Arkada ise parlatılmış dört konik egzoz çıkışı, benzersiz sesiyle otomobilin rakipsiz performansına, teknolojisine ve tasarımına işaret ediyor adeta.
araba tasarımı












İÇ TASARIM
  Otomobilin iç mekanında vücudu kavrayan tasarımı ve ışıklı M logosu ile yeniden geliştirilmiş M koltuklar, sürücü ve ön yolcu için kusursuz konfor ve güvenlik sağlıyor. Koltuğun mükemmel yan dengesi ve akıllı ergonomik yapısı sayesinde, sürücü otomobille bütünleştirilmiş. Kokpitte tüm kumanda elemanları sürücü odaklıdı ve tüm sistemlerin anında kontrol edilmesine olanak sunar durumda. Yuvarlak gösterge paneli yarış otomobili görünümü yaratırken, bunu M deri direksiyon ve M vites kolu tamamlıyor.
endüstriyel tasarım













iç tasarım













M KOLTUKLAR
  M koltuklar dinamik sürüş sırasında mükemmel ergonomi ve vücut desteği sunıyor. M koltuklar konturlu kenarları, entegre koltuk başlıkları, sırtlık ve tabanda yükseltilmiş kısımların yanı sıra, koltuk genişliği ayarlaması ve bel desteği ile motor sporlarına uygun karakterini güçlendiriyor.
Orta konsolda bulunan dizlik, dinamik sürüş sırasında gelişmiş bir yan destek sağlarken derin koltuklar otomobilin ağırlık merkezini alçaltıyor ve tepkiselliği artırıyor.
M Koltuklar







KOKPİT
  Sınırları zorlayabilmek için, mutlak güce hakim olmalısınız. BMW M4 Coupé'nin kokpitindeki tüm kumandalar bu nedenle sezgisel olarak kullanılabilecek ve kolayca ulaşılabilecek şekilde tasarlanmış. Kokpitin en önemli öğesi ise kişiselleştirilmiş otomobil ayarlarını yönetebileceğiniz ve M çift debriyajlı şanzımana sahip modellerde pürüzsüz, dinamik vites geçişleri için vites kulakçıklarını kullanabileceğiniz M deri direksiyondur.
M tasarımına sahip gösterge paneli otomobilin sportif karakterini daha da güçlendiriyor. M ailesine özel ekranıyla BMW Head-Up Display gibi son teknolojiye sahip yenilikçi özellikler, sürüş keyfini yaşarken tüm önemli bilgilerin göz önünde olmasını sağlıyor. Böylece sürücü gözünü yoldan ayırmadan konforlu ve güvenli sürüşün keyfini çıkarabiliyor.
bmw m4 kokpit



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.