Header Ads

Yeni Çıktı
recent

Safkan Alman M6

DIŞ TASARIM   
BMW M6
   Maksimum performans, her zaman inanılmaz bir etki yaratır. Hareketsiz haldeyken bile BMW M6 Coupé olağanüstü güç kapasitesini sergiliyor.
 Rüzgâr tünelinden gelen güç. Titizlikle tasarlanmış hava girişleri bulunan, alt kısma yerleştirilmiş ön rüzgarlık aerodinamik kanunlarını kullanarak, sürüş dengesini ve yüksek performanslı motorun havalandırılmasını en iyi düzeye getirmekte. M6 amblemli çift böbrek ızgara, siyah çift çubukların arkasında yer alan temel kuvveti ortaya çıkarırken, Adaptif LED Farlar ise hem tasarım hem de fonksiyon bakımından dinamik şekilde ideal çizgiyi izliyor.
   Güçlü bir şekilde tasarlanmış yan kısımda karakter çizgisi hakim ve M hava kapakçıklarıyla entegre göstergeler bulunuyor. Bu özelliğiyle kaslı yapıda, parlak tekerlek yuvalarının görsel baskınlığını artırıyor ve standart 19 inç veya isteğe bağlı 20 inç hafif alaşım jantlar için uygun bir ayar sağlıyor. Sportif arka tasarım büyük iz genişliğini vurgularken arka difüzör ve M twin egzoz boruları otomobilin arka kısmına daha yuvarlak hatlar kazandırıyor.

BMW M6
BMW M6













İÇ TASARIM
BMW M6   Kokpit sürücünün başlangıç noktasıdır. BMW M6 Coupé'nin kokpiti, sistematik olarak sürücünün isteklerine ve sınırlarda çalışmaya göre tasarlanmış. Olağanüstü ergonomi sayesinde her durumda otomobili kusursuz bir şekilde kontrol etmek mümkün hale getirilmiş.
   Üst düzey konfora giriş, aydınlatılmış M6 giriş eşiğini geçerek kalıplı yan desteklere sahip M koltuklara yerleşmekle başlıyor. İsteğe göre uyarlanmış konfor sayesinde, güçlü yanal hızlanma kuvvetleri sırasında bile gövde olduğu konumda tutuluyor.
   Kaliteli malzemeler ve karbon fiber iç kaplama şeritleri gibi sportif tasarım öğeleri, iç hacme lüks bir etki kazandırmış. M deri direksiyonla virajlarda, vites değişimlerinde ve M Drive, cruise control, telefon ve ses sistemi gibi temel sistem işlevlerinde tüm hakimiyetin sürücüde olması esas alınmış. M amblemine sahip gösterge panelinde maksimum performans kapasitesi ve M serisine özgü bilgilerin yanı sıra hız ve devir bakımından kırmızı ibreli karakteristik M stiline sahip modifiye ekranlar mevcut. Antrasit Tavan astarı sportif görünümü mükemmel bir şekilde tamamlamış.

BMW M6
BMW M6
BMW M6

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.